Goed te voet – in het Paderborner Land!

Landschappen en dorpen vol verrassingen, een spannende geschiedenis, ongerepte natuur, de Westfaalse keuken en vriendelijke gastgevers: het Paderborner Land verwent zijn wandelgasten met alle ingrediënten voor een perfecte korte vakantie.

Op de volgende pagina's presenteren wij onze mooiste wandelroutes in het hart van Westfalen. Alle routes zijn voorzien van een eigen logo. Bovendien vindt u wandelkaarten en gps-gegevens.

Wij wensen u veel plezier tijdens uw wandelingen in het Paderborner Land.

 • Kwaliteitswandelwegen

  Kwaliteitswandelwegen

  De Duitse wandelbond heeft deze wegen volgens strenge criteria gecontroleerd en met het keurmerk “Qualitätsweg Wanderbares Deutschland” onderscheiden.

  Meer ontdekken
 • Dagtochten

  Dagtochten

  Acht wandelroutes tussen de 17 en 29 km lang nodigen u uit voor een ontdekkingstocht in de contrastrijke landschappen van het Paderborner Land.

  Meer ontdekken
 • Halve dag-wandeling

  Halve dag-wandeling

  Met de acht halve dagwandelingen met een lengte tussen de 12 en 15 kilometer, ontdekt u het afwisselende landschap van het Paderborner Land.

  Meer ontdekken
 • Korte wandelroutes

  Korte wandelroutes

  Hier vindt u korte wandelroutes tussen de 5 en 10 kilometer. Ideale wandeltochten voor gezinnen met kinderen en alle gasten die gewoon eens ‘kort’ willen wandelen.

  Meer ontdekken
 • Meerdaagse wandelingen

  Meerdaagse wandelingen

  Op deze meerdaagse wandelroutes, tussen 69 en 144 km lang, kunnen wandelaars zich verheugen op een hoop natuur- en cultuurhistorische bezienswaardigheden.

  Meer ontdekken
Footerleiste

Adres

Touristikzentrale Paderborner Land e. V.
Königstraße 16
33142 Büren
Tel. +49 5251 3088111
Fax +49 5251 308898199
Stuur een mail

 
Teutoburger Wald
Service Qualität Deutschland
Logo Kreis Paderborn
Naturpark Teutoburger Wald / Eggegebirge
 

Telefoon

+49 (0) 5251 3088111

Stuur een mail

Zoeken

Social Media

FacebookTwitterInstagram
 
Diese Webseite verwendet Cookies. Durch die Nutzung der Webseite stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Datenschutzinformationen