Meerdaagse wandelingen

Op deze meerdaagse wandelroutes, tussen 55 en 240 km lang, kunnen wandelaars zich verheugen op een hoop natuur- en cultuurhistorische bezienswaardigheden.

 • Sintfeld Höhenweg

  Sintfeld Höhenweg

  Het Sintfeld in het hart van de Paderborner hoogvlakte is een zacht glooiend cultuurlandschap met een unieke natuur, dat gedurende een tijdperk van duizenden jaren is gevormd.

  Meer ontdekken
 • Eggeweg

  Eggeweg

  De Eggeweg verbindt over een afstand van ongeveer 73 km het Teutoburgerwoud met het Sauerland. Hij loopt van de geheimzinnige Externsteine bij Horn – Bad Meinberg tot de oude Saksische Eresburg, de huidige Obermarsberg, in het dal van de Diemel. De Eggeweg wordt aangegeven door ...

  Meer ontdekken
 • Altenau-Wanderweg

   Altenau-Wanderweg

  Wandel met ons mee over de nieuwe rondweg door één van de mooiste dalen van het Paderborner Land. olg daarbij de kleine rivier Altenau vanaf zijn oorsprong in Lichtenau-Blankenrode

  Meer ontdekken
 • Bäderweg

  Bäderweg

  Midden in het natuurpark "Teutoburger Wald/Eggegebirge" liggen drie bekende Duitse kuuroorden. De Bäderweg verbindt deze gezondheidsoases via goed onderhouden en bewegwijzerde wegen met elkaar. U kunt de rondweg makkelijk in drie etappes wandelen, misschien geniet u in de ...

  Meer ontdekken
 • Diemel-Ems-Weg

  Diemel-Ems-Weg

  De X3 wordt gekenmerkt door het afwisselende landschap van Ostwestfalen-Lippe. De route begint in de Warburger Börde, kruist het bosrijke zuidelijke Eggegebergte, oopt dan via de Paderbornse kalkhoogvlakte, het grootste karstlandschap in Noordrijn-Westfalen, en loopt daarna ...

  Meer ontdekken
 • Emmerweg

  Emmerweg

  De Emmerweg begint in Altenbeken aan de poort naar het Eggegebergte en loopt al na enkele kilometers naar de bron van de Emmer. De hele weg verloopt in noordoostelijke richting tot aan de monding van de Emmer in de Wezer, in de buurt van Hamelen.

  Meer ontdekken
 • Naturschätze Steig

  Naturschätze Steig

  Tijdens deze uitgestrekte wandelroute heeft u de kans om de bijzondere schatten van ons beukenbos te leren kennen.

  Meer ontdekken
 • Nethe-Alme-Weg

  Nethe-Alme-Weg

  De X2 geldt als een interessante tegenpool van de Eggeweg, die het gebergte in noord-zuidelijke richting ontsluit, maar daarbij de bergrug nauwelijks verlaat.

  Meer ontdekken
 • Rennweg

  Rennweg

  De Rennweg is een oude handelsweg, die via de bergketen ten zuiden van de Möhne door het Arnsberger Wald loopt

  Meer ontdekken
 • Sauerland-Waldroute

  Sauerland-Waldroute

  Betoverend, mysterieus en altijd anders – dat is de Sauerland Waldroute. Wandelaars ontdekken over 240 km een unieke planten- en dierenwereld.

  Meer ontdekken
 • Uplandweg

  Uplandweg

  De route loopt over een lengte van 177 km langs de oostgrens van het Sauerland en komt daarbij in aanraking met het Waldeckische Upland.

  Meer ontdekken
Footerleiste

Adres

Touristikzentrale Paderborner Land
Königstraße 16
33142 Büren
Tel. +49 5251 3088111
Fax +49 5251 308898199
Stuur een mail

 
Teutoburger Wald
Service Qualität Deutschland
Logo Kreis Paderborn mit Hintergrund
Naturpark Teutoburger Wald / Eggegebirge
 

Telefoon

+49 (0) 5251 3088111

Stuur een mail

Zoeken

Social Media

FacebookTwitterInstagram