Korte wandelroutes

Hier vindt u korte wandelroutes tussen de 5 en 10 kilometer. Ideale wandeltochten voor gezinnen met kinderen en alle gasten die gewoon 'even' willen wandelen.

 • Bleiwäscher Bäche-Weg

  Bleiwäscher Bäche-Weg

  Deze rondweg brengt u door het beschermd natuurgebied Nette- & Lühlingsbachtal, dat ten noorden ligt van het Bad Wünnenberger stadsdeel Bleiwäsche. Het ongerepte landschap trekt ook veel diersoorten aan Tierwelt an.

  Meer ontdekken
 • Een avontuurlijke tocht voor het hele gezin

  Een avontuurlijke tocht voor het hele gezin

  Een wandelroute voor het hele gezin. Met slechts 97 hoogtemeters is deze zeven kilometer lange route een ideale wandeltocht voor het hele gezin. Startend op het marktplein van Büren, slingert deze toegankelijke avonturentocht langs de Jezuïetenkerk en de Mittelmühle door de het ...

  Meer ontdekken
 • Heideland Rundwanderweg

  Heideland Rundwanderweg

  De Heideland Rundwanderweg maakt deel uit van het project „Senne für Sinne” (Senne voor zintuigen)

  Meer ontdekken
 • Historischer Rundwanderweg

  Historischer Rundwanderweg

  De ‚Historische Wanderweg‘ (historische wandelroute) is een themaroute die wandelaars kennis laat maken met de historische ontwikkeling van de jonge Sennegemeente.

  Meer ontdekken
 • Buchen-Wildnis-Pfad

  Buchen-Wildnis-Pfad

  Tijdens uw wandeltocht maakt u kennis met originele paden, stille bosranden, steengroeven, beekjes, oude bomen en nog veel meer bijzonderheden.

  Meer ontdekken
 • Naturerbe-Pfad

  Naturerbe-Pfad

  Oplettende wandelaars ontdekken de ware schoonheid van het Naturerbe-Wald – stil, wild en imposant. De route loopt, met de klok mee, bergopwaarts door indrukwekkende beukenbossen.

  Meer ontdekken
 • Walderlebnis-Pfad

  Walderlebnis-Pfad

  Met het Walderlebnis-Pfad geniet u niet alleen van het uitzicht over het Dunetal; de oplettende wandelaar ontdekt misschien ook de veelzijdige orchideeënsoorten langs de route.

  Meer ontdekken
 • Rondom de Steinhorster Becken

  Rondom de Steinhorster Becken

  Laat u tijdens een wandeling rondom de Steinhorster Becken verleiden door de schoonheid van de natuur! Het grootste door mensenhanden geschapen biotoop in Noordrijn-Westfalen is het leefgebied van veel zeldzame wad- en watervogels. De wandelroute loopt direct langs een mozaïek ...

  Meer ontdekken
 • Rondtocht door het Hövelhofer Wald

  Rondtocht door het Hövelhofer Wald

  Het 335 ha grote Hövelhofer Wald gold tijdens de middeleeuwen als land- en jachtgebied van de prins-bisschoppen van Paderborn en is inmiddels een populaire bestemming bij dagjesmensen en recreatiesporters

  Meer ontdekken
 • Steinbekeweg

  Steinbekeweg

  Bad Lippspringe, het geneeskrachtige kuuroord en officieel erkend kuurbad, is een populaire bestemming voor mensen met luchtwegproblemen. Dankzij de hoge luchtzuiverheid draagt de plaats het predicaat Premium Class van de vereniging van geneeskrachtige kuuroorden in Duitsland.

  Meer ontdekken
Footerleiste

Adres

Touristikzentrale Paderborner Land
Königstraße 16
33142 Büren
Tel. +49 5251 3088111
Fax +49 5251 308898199
Stuur een mail

 
Teutoburger Wald
Service Qualität Deutschland
Logo Kreis Paderborn mit Hintergrund
Naturpark Teutoburger Wald / Eggegebirge
 

Telefoon

+49 (0) 5251 3088111

Stuur een mail

Zoeken

Social Media

FacebookTwitterInstagram