Kwaliteitswandelwegen

De Duitse wandelbond heeft deze wegen volgens strenge criteria gecontroleerd en met het keurmerk “Qualitätsweg Wanderbares Deutschland” onderscheiden.

 • Viadukt Wanderweg

  Viadukt Wanderweg

  Voor treinliefhebbers geldt Altenbeken, aan de poort van het Eggegebergte, al lang als paradijs: steeds meer gasten komen hierheen om de spoorwegtraditie van deze plaats te ontdekken.

  Meer ontdekken
 • Paderborner Höhenweg

  Paderborner Höhenweg

  Het romantische Beketal tussen Altenbeken en Neuenbeken behoort tot een van de mooiste dalen in het Paderborner Land. In het groene dal grazen koeien en runderen, de hellingen worden bedekt met prachtige oude beuken en de toppen bieden steeds opnieuw schitterende uitzichten.

  Meer ontdekken
 • Eggeweg

  Eggeweg

  De Eggeweg verbindt over een afstand van ongeveer 73 km het Teutoburgerwoud met het Sauerland. Hij loopt van de geheimzinnige Externsteine bij Horn – Bad Meinberg tot de oude Saksische Eresburg, de huidige Obermarsberg, in het dal van de Diemel. De Eggeweg wordt aangegeven door ...

  Meer ontdekken
 • Pader-Wanderung

  Pader-Wanderung

  Deze acht kilometer lange wandeling brengt u vanaf de samenvloeiing van de zes Paderstromen langs de Pader door groene weidevelden en riviervlaktes – met een omweg naar de Otillienbron – naar de Padersee. Langs kleine romantische kapelletjes bereikt u de "Fischteiche".

  Meer ontdekken
Footerleiste

Adres

Touristikzentrale Paderborner Land e. V.
Königstraße 16
33142 Büren
Tel. +49 5251 3088111
Fax +49 5251 308898199
Stuur een mail

 
Teutoburger Wald
Service Qualität Deutschland
Logo Kreis Paderborn
Naturpark Teutoburger Wald / Eggegebirge
 

Telefoon

+49 (0) 5251 3088111

Stuur een mail

Zoeken

Social Media

FacebookTwitterInstagram
 
Diese Webseite verwendet Cookies. Durch die Nutzung der Webseite stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Datenschutzinformationen